Que és Expomavid?
L'any 2015 Ferreteria Mavid va celebrar la Primera i Única Fira Professional de Ferreteria del Principat. Marcant la diferencia en el sector, Mavid va iniciar una nova tradició amb aquesta fira, que, anulament reuneix les millors marques de les quals son imatge la ferreteria.

Com va neixer aquesta idea?
Mavid sempre s'ha caracteritzat pel seu tracte familiar amb els clients; i quina millor manera , que apropar els nostres proveïdors als nostres clients, fent un cara a cara amb els seus clients : tant particulars com professionals.i aconseguir que la familia MAVID es fortalitzi una mica més.

Qué hi trobem ?
Durant aquests dies, els clients podrán conèixer totes les novetats de les marques amb les quals treballem, així con veure demostracions de la propia mà del fabricant.
Els clients es poden beneficiar de descomptes de fins a un 50% en la compra de material de les diferents firmes convidades així com participar a avris sorteigs

A més ExpoMavid compta habitualment amb exhibicions de tall i escultura amb motoserra de la mà del campió d'Europa, tot un espectacle per no perdre!

En conclusió : Els millors preus ,de les milliors marques i de la mà dels millors especialistes del Principat; tot en un ambient relaxat, festiu i familiar... simplement... MAVID!!

US HI ESPEREM!!


Marques col.laboradores: 


                                                                                                              

Et truquem?