ASPIRADOR KARCHER PROF. NT 30/1 TACT Te L

Quantitat

Al fer clic al botó 'm'agrada', afegeixes aquest article a la teva llista de favorits per a poder sol·licitar un pressupost
Descripció

~L'aspirador en sec i humit preferit dels professionals: el NT 30/1 Tact Te de Kärcher amb presa de corrent (sistema automàtic de connexió i desconnexió) i neteja del filtre Tact per a treballs sense interrupcions.

~Les aplicacions diàries i dures en obres i en tallers plantegen elevats requisits als professionals i el seu equipament. El nostre aspirador en sec i humit NT 30/1 Tact Et satisfà aquests requisits de la millor manera. L'expert en pols fina compacta, que disposa d'un dipòsit de 30 l estable amb corrons d'adreça robusts de metall i protector, a més de l'acreditat sistema de neteja del filtre Tact, garanteix una aspiració sense interrupcions de grans quantitats de pols fina en condicions especialment difícils. Un filtre plegat pla PES resistent contra la humitat també contribueix a mantenir un entorn de treball lliure de pols. Els professionals i també altres usuaris valoren el fàcil maneig i la senzilla selecció del programa d'aspiració mitjançant un nou selector giratori, a més de la regulació contínua del nombre de revolucions. L'equip està completament equipat amb accessoris nous i molt millorats que es poden emmagatzemar còmodament en el sistema de magatzematge d'accessoris i mànega d'aspiració integrat. Gràcies a la presa de corrent amb sistema automàtic de connexió i desconnexió, se simplifica el treball amb eines elèctriques.

 

Et truquem?