HIDRORENTADORA KARCHER PROF. HD 5/15 CX

Quantitat

Al fer clic al botó 'm'agrada', afegeixes aquest article a la teva llista de favorits per a poder sol·licitar un pressupost
Descripció

~Manejable, mòbil i polivalent: la netejadora d'alta pressió amb aigua freda HD 5/15 CX Plus per a un servei en vertical i horitzontal. Amb magatzematge d'accessoris gràcies a la culata de llautó i la descàrrega de pressió automàtica.

~La netejadora d'alta pressió amb aigua freda compacta, lleugera i polivalent HD 5/15 CX Plus convenç per la seva excel·lent mobilitat i és ideal tant per a un servei en vertical com en horitzontal. L'equip està proveït d'un magatzematge d'accessoris refinat i promet una llarga vida útil gràcies a la culata de llautó i la descàrrega de pressió automàtica. Al mateix temps, convenç gràcies a les seves innovadores novetats, que augmenten de manera sostenible el confort de treball per a l'usuari, ja que permeten un treball sense cansament i un muntatge i desmuntatge ràpids. la pistola d'alta pressió EASY!Force aprofita la força de reculada del doll d'alta pressió per reduir a zero la força de retenció, mentre que els tancaments ràpids EASY!Lock permeten un maneig cinc vegades més ràpid que les connexions per rosca convencionals sense repercutir negativament en la robustesa i la llarga vida útil. Una concloent varietat d'opcions d'equipament en el seu conjunt que permet uns resultats de neteja excel·lents, a més d'un elevat confort i una llarga vida útil.

Et truquem?